Ce nu am învățat până la 44 de ani și alte confesiuni

Sigur, sunt multe lucruri, dar cu siguranță multe dintre ele nu sunt doar ale mele, ci ale noastre. Așa că e momentul să le dăm în vileag.

  1. Nu îmi plac halatele. Am încercat, nu am reușit să mă împrietenesc cu nicio variantă, nici că e de mătase, nici că e din ăla ca în filme, pufos și minunat când îl vezi în magazin. Nu știu de ce, pur și simplu nu înțeleg sensul acestui obiect vestimentar. În schimb ADOR șosetele groase, le-aș purta non stop, le și port și în mijlocul verii și al caniculei, asta și pentru că îmi îngheață picioarele, dar le-aș purta cred și dacă nu,
  2. Nu am reușit niciodată să fac un turban din nimic. Din nicio eșarfă, din niciun prosop, din nimic. Tot din filme mi-am dorit să fac asta, de reușit n-am reușit. Și mă uit acum la fii mea cum își face dintr-o mișcare turban din cele mai mari prosoape din casă, pur și simplu nu înțeleg.
  3. Nu știu să mi dau dungă la ochi. Am avut, ce e drept, marele avantaj că m-am machiat la serviciu în fiecare zi, dar aș fi putut să învăț atâta lucru în perioada asta. Nu mi- a ieșit. Nu sunt niciodată la fel, dacă una e să zicem acceptabilă cealaltă e cu siguranță un coșmar care se întinde aiurea pe toată pleoapa, oricum ceva cu care nu poți să ieși din casă.
  4. Nu știu nici să îmi întind părul cum trebuie, și asta aș fi putut să învăț. Mi-am cumpărat de-a lungul timpului fel de fel de perii, electrice, manuale, scumpe, ieftine, recomandate, la întâmplare, nimic. Nu merge
  5. Nu m-am uitat la seriale considerate un must, Game of Thrones. Young Pope. Breaking Bad. La Breaking Bad chiar am încercat, degeaba, nu s-a legat nimic între noi. Mai sunt sigur și altele. Ah, Westworld de exemplu. Handmaid s Tale. Abia acum am recuperat The Deuce și mă bucur, e foarte mișto. În schimb am văzut o grămadă de prostii gen Virgin River și cred că tot ce a apărut nordic. Cred că acea categorie de pe Netflix, Scandinavian Movies, a fost inventată pentru mine
  6. Filmul Downtown Abbey acesta ultimul a fost foarte prost, deși eu mă uit la orice period cu multă pasiune și interes, pentru că mi-am tot dorit să trăiesc în diverse epoci sau măcar să văd cum era acolo. La fel și Bridgerton, oricât de pasionată aș fi, sorry, nu a mers.
  7. Nu (mai) beau bere deloc. Am băut multă pe la 20 de ani, o fi fost suficientă, cert e că acum nu îmi mai place absolut deloc, numai ideea gustului de bere îmi strepezește dinții. Pe de altă parte, cum am mai avut repulsii pe diverse chestii și s-au reparat, cine știe. Nici stridiile nu mi-au plăcut până în primăvara asta, când am avut o revelație și acum îmi și lipsesc un pic.
  8. Nu știu să patinez. Am fost la patinaj când eram mică, am avut un instructor cam dement și urlător și nu s-a legat nimic de mine, de atunci nici n-am mai încercat și nici nu mi-am propus vreodată să depășesc această barieră. Sunt convinsă că pe patul de moarte n- o să regret că n-am patinat.

Ar mai fi, cu siguranță, dar asta 8 au fost top of mind. Mă mai gândesc și mai revin